رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

کیک خامه ای سه طبقه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک خامه ای سه طبقه

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:

آرد مخصوص کیک: 2 و 2/1 پیمانه

بکینگ پورد :1 قاشق غذا خوری

نمک: 2/1 قاشق چای خوری

شیر یا باترمیلک( (buttermilk ( ترکیبی از شیر و ماست یا دوغ بی‌نمک): 1 و 4/1 پیمانه

سفیده تخم مرغ ( بزرگ): 4 عدد

شکر: 1 و 2/1 پیمانه

رنده پوست لیموترش: 2 قاشق چای خوری

کره بی‌نمک ( برای تهیه شیرینی)( به دمای محیط رسیده): 2/1 پیمانه

عصاره لیموترش یا وانیل : 2/1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

1.     در ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید.

2.     شیر و سفید تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

3.     رنده پوست لیمو و شکر را نیز در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده  با استفاده از انگشت آن‌ها ورز دهید.

4.     کره را داخل شکر انداخته و اجازه دهید تا با کره مخلوط شود .

5.     وانیل را به آن اضافه کنید.

6. 3/1 از آرد را به آن افزوده و آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.

7. 2/1 از شیر را به آن افزوده و مجددا اجازه دهید تا این مواد نیز یکدست شوند.

8. 3/1 از آرد را افزوده و مانند سری قبل به خوبی مخلوط کنید.

9.     بقیه شیر را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمایید.

10. بقیه آرد را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی تا حدی که یکدست شود مخلوط نمایید.

11. خمیر بدست آمده را در قالب‌های گرد در ابعاد 5×9 سانتی‌متر که‌از قبل چرب شده و در آن کاغذ روغنی انداخته شده بریزید.

12. سپس قالب را به مدت 30-20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی کیک آماده است که با فروکردن خلال دندان به داخل مواد وبیرون آوردن از آن مواد به خلال دندان نچسبیده و در واقع تمییز باشد.

13. اجازه دهید تا کیک سرد شود.

14. کیک را از وسط برش دهید