کیک سیب زمینی

مواد اولیه :
سيب ‌زميني پخته و رنده شده : 500 گرم
رب گوجه فرنگي و زرشک : دو قاشق سوپخوري
زعفران حل شده : يك قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده : 300 گرم
سير : دو حبه
جعفري خرد شده : دو تا سه قاشق سوپخوري
تخم مرغ : سه الي چهار عدد
پياز : يك عدد
نمك ، فلفل، زردچوبه ، دارچين و روغن  : به ميزان لازم
آويشن و تخم گشنيز : به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز و سير را خرد كرده ، در تابه با كمي روغن تفت مي‌دهيم ، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه و سرخ مي‌كنيم. نمك، فلفل ، زردچوبه ، دارچين، آويشن و تخم گشنيز را به همراه رب گوجه‌ فرنگي به پياز اضافه و مخلوط مي‌كنيم تا مواد غليظ شود. حالا زرشك را با مواد آماده شده مخلوط كرده و تا به را از روي حرارت بر مي داريم. سيب‌زميني را با تخم ‌مرغ، زعفران ، نمك، فلفل و زردچوبه در كاسه‌اي خوب مخلوط مي‌‌كنيم. قالب كيك يا قابلمه تفلوني را چرب كرده و نيمي از مواد سيب‌زميني را كف آن پهن نموده، بعد مخلوط گوشتي را روي آن ريخته و با قاشق به صورت يكنواخت پخش مي‌نماييم و روي آن جعفري مي‌پاشيم، سپس باقي مواد سيب‌ زميني را روي آن پهن مي‌كنيم در ظرف را بسته و روي حرارت ملايم قرار داده تا يك طرف كيك مثل كوكو بپزد سپس آن را درسته بر گردانده تا طرف ديگر آن نيز بپزد و طلايي شود. اگر در قالب كيك مواد را ريخته‌ايد، فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم نموده روي قالب را با فويل پوشانده و به مدت 45 دقيقه يا تا زماني كه دور كيك طلايي شود در فر بپزيد. اين كيك را مي‌توانيد با ماست چكيده، پوره سيب‌زميني، فلفل دلمه‌اي و سبزيجات تزيين كنيد.