مردم استان ايلام در ماه رمضان در كنار غذا بر اساس رسومات معمول عذاهايي از قبيل شله، آش، بژي برساق، كله كنجي، شله زرد، حليم، آش گندم و شيره خرما براي افطار تهيه ميكنند. در قديم كه امكاناتي از قبيل تلویزيون، راديو و بلندگوي مسجد نبود مردم ايلام با صداي يك نفر كه در وقت سحر در محلهها اذان و مناجات...

اگر بدانید شیر برنج علیرغم ترکیب ساده چه خواصی دارد مطمئن...

زولبیا و بامیه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های ماه مبارک...

مصرف خرما در افطار علاوه بر این که در روایات و احادیث به...

برنامه ریزی برای تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان این امکان...